OrlandoHolidayInfo - Alle info over je Florida vakantie!
Vliegwinkel goedkoopste vliegtickets

 

 

 

Orlando nightlife partytime

Orlando Nightlife

Het nachtleven in Orlando is groots, met veel barretjes, pubs en nachtclubs/discotheken om uit te kiezen. Voor buitenlandse toeristen kan een nachtje stappen in Amerika behoorlijk duur zijn in vergelijking met andere landen. VIP en bottle service zijn erg normaal in Amerika en ook in andere landen komt dit steeds meer op. Ik vind het niet normaal om honderden dollars te betalen voor een flesje goedkope champagne om te mogen zitten in een club, maar veel mensen gaan hier klakkeloos mee akkoord om even iemand anders te lijken in de club, om even belangrijk te lijken. Misschien is dat wel mijn Nederlandse gierigheid om hier niet in mee te willen doen. :)

Toegangsprijzen en drankjes zijn vaak erg prijzig vergeleken met Nederland, maar je gaat maar één keer op vakantie, dus kan je net zo goed toch dat geld maar uitgeven. Je moet niet kijken op een paar dollar meer of minder, al blijf ik het bizar vinden om bijvoorbeeld 700 dollar voor een fles drank te betalen (en dat is vaak nog weinig, er gaan ook flessen in de verkoop voor duizenden dollars). Heb je echt niet zoveel te besteden, laat dan de nachtclubs links liggen en bezoek één van de leuke barretjes of pubs.

GILT Nightclub

GILT Nightclub is een nachtclub welke in de buurt zit van de kruising van East Colonial Drive en Bennet Rd, net iets boven het zakelijke vliegveld van Orlando. De club is open van woensdag tot en met zondag en heeft soms speciale evenementen. In de GILT heb je een VIP sectie voor mensen die niet in de wachtrij voor de deur willen wachten en meteen naar binnen willen. Uiteraard betaal je hier wel extra voor. Let op waar je je auto gaat parkeren als je naar de GILT gaat, zet je 'm buiten het parkeerterrein neer (bijv. in de wijk er naast), dan heb je grote kans dat je auto zal worden weggesleept.

Op woensdag heb je een all-you-can-drink mogelijkheid voor maar 10 dollar. Dames komen op woensdag tot middernacht gratis binnen én drinken gratis. Ja, dat heb je goed gelezen!

740 Bennett Rd,
Orlando, FL 32803
(407) 504-7699 website

 

GILT Nightclub Orlando

Vergeet de barretjes en pubs niet op International Drive en bij Universal's City Walk! Ik zal in de toekomst proberen meer clubs toe te voegen, heb je zelf suggesties? Geef ze gerust door!

 

Yamaha Tracer 700 Tour- en Grand Tour pakket

© Copyright 2013-2024 OrlandoHolidayInfo.com - - privacy policy/disclaimer - links - autohuur - contact - RocketMiles.com