OrlandoHolidayInfo - Alle info over je Florida vakantie!
Tenzing reizen Florida USA

 

 

 

Celebration, Florida

Celebration, FL

Weet je niet wat je meot doen als je op vakantie bent in Florida? Bezoek dan eens het dorpje Celebration, vlak bij de Disney pretparken. Celebration is een gemeenschap ten westen van Kissimmee en dicht bij het Walt Disney World Resort en ontworpen door The Walt Disney Company. Het is absoluut een bezoekje waard als je in de omgeving verblijft. Het stadje (of dorpje) zelf blijft rechtstreeks verbonden met de Walt Disney World resorts via één van de hoofdwegen, World Drive, welke in de buurt van Magic Kingdom begint en eindigt bij Celebration Blvd.

Het plan was om Celebration te bouwen in een 20e-eeuwse architectuur stijl met daarbij de aandacht om het stadje niet van hoogbouw te voorzien en daar zijn ze in geslaagd. Disney wilde geschiedenis schrijven door het stadje een Disney stempel te geven en het soort soort van doorborduursel te laten zijn van een experimenteel protototype van de gemeenschap van de toekomst (EPCOT).

In het centrum van Celebration tref je enkele winkeltjes restaurantjes en andere commerciƫle bedrijfjes aan.

Evenementen

Celebration is jaarlijks het terrein voor diverse jaarlijkse evenementen en gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld 'yard sales' in het gehele stadje, een kunstshow, een exotisch autofestival, een Radio Disney Holiday concert, een Oktoberfest Celebration, een 'Great American Pie'-festival (bekend van The Food Network) enz. enz. Vooral met Kerst is het erg gezellig om Celebration te bezoeken. In het centrum zie je dan zelfs sneeuw liggen! Ook op 4 juli, Independence Day, is er altijd een grote vuurwerkshow in Celebration.

Voor meer informatie over Celebration, FL verwijs ik je graag door naar Wikipedia (Engels).

 

Gratis je motor verkopen zonder proefrijders

© Copyright 2013-2024 OrlandoHolidayInfo.com - - privacy policy/disclaimer - links - autohuur - contact - RocketMiles.com