OrlandoHolidayInfo - Alle info over je Florida vakantie!
WTC Orlando Florida USA

 

 

Over deze website

OrlandoHolidayInfo.com is gemaakt door een Nederlandse toerist. Ik ben verslaafd geraakt aan Florida sinds het eerste bezoek in maart 2008. Vanaf dat moment hebben ik en mijn vrouw, Florida (en andere delen van Amerika) twee keer per jaar bezocht. Soms zelfs drie keer binnen één jaar. Er zijn veel websites over Florida en de Disney-omgeving, maar veel sites bevatten zo enorm veel informatie dat je de bomen door het bos niet meer ziet. Met deze site geef ik gewoon informatie in een notendop, voor je eerste reis. Of misschien wel voor een volgende reis, waarbij er nog zoveel te ontdekken valt.

Op de site heb ik allerlei informatie verzameld voor andere Florida-bezoekers en toeristen die een beetje voorbereid willen zijn op de komende vakantiereis. Ik lees veel nieuws en informatie over centraal-Florida, dus ik ben meestal wel up-to-date met de laatste nieuwtjes. Als je suggesties of vragen hebt, of misschien foutjes op de site ziet staan, laat ze graag weten! Dit kan via het contactformulier.

Veel plezier op de website, hopelijk heb ik je kunnen helpen.

 

 

 

Yamaha Tracer 700 Tour- en Grand Tour pakket

© Copyright 2013-2024 OrlandoHolidayInfo.com - - privacy policy/disclaimer - links - autohuur - contact - RocketMiles.com